Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ουρανό, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, η Σελήνη στον Ζυγό.
Σήμερα η μοναδική σύνοδος του Δία με τον Ουρανό κορυφώνεται και συμβαίνει κάθε 12 χρόνια περίπου, η επιρροή της ισχύει για ένα μήνα πριν και ένα μήνα μετά. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως μέσα σε αυτό το διάστημα και μέχρι τέλη Μαΐου, θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα αλλά και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να αρπάξουμε καθώς θα βοηθήσουν επαγγελματικά και καριέρα να ανέβουν σημαντικά. Σε πρώτο πλάνο συναισθήματα και καθημερινότητα, σε περιορισμένο χρόνο θα πρέπει να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε στα άτομα που είναι κοντά μας, αλλά και να προσφέρουμε την βοήθεια μας σε όσους την χρειάζονται. Με σωστές κινήσεις και ορθότητα θα ξεπεράσουμε δυσκολίες και εμπόδια και θα πετύχουμε πιο πολλά από αυτά που πιστεύουμε.
Συγκεκριμένα το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα μας βοηθά να βγούμε από το καβούκι μας και να ενεργοποιηθούμε με πράξεις, να φέρουμε σε πέρας υποθέσεις που μας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα, να περιορίσουμε επιθετικές τάσεις, να μην έρθουμε σε αντιπαράθεση με αγαπημένα πρόσωπα, να αποφύγουμε επικοινωνιακές συγκρούσεις με συνεργάτες. Ενδέχεται να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα ή και εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουμε και να παραμείνουμε σταθεροί στους στόχους μας. Θα βρούμε τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.
Δυο μέρες με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, νιώθουμε πως έφτασε η στιγμή να βάλουμε μια τάξη στη ζωή μας, στα προσωπικά μας, στην καθημερινότητα μας, να έρθουμε κοντά στο άτομο που αγαπάμε, να ξεπεράσουμε κολλήματα που έχουμε, να πιστέψουμε στον εαυτό μας, στις δυνατότητες που έχουμε, να δείξουμε τα ταλέντα μας στα κατάλληλα άτομα. Προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο, θα έρθουμε σε επαφή με συνεργάτες που θα μας καθοδηγήσουν σωστά. Η συναισθηματική ζωή θα βρεθεί στο προσκήνιο και επηρεάζει την δράση μας.