4/11/2023

Εικόνα mvalimiti

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία, η Σελήνη στο Λέοντα.

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό, η οποία θα διαρκέσει για 4 ημέρες θα φέρει εντάσεις και συγκρούσεις και θα χαλάσει την ψυχολογική μας διάθεση. Θα υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα από εκεί που δεν το περιμένουμε και δεν θα μπορέσουμε να συνυπάρξουμε μέσα σε ένα περιβάλλον ασφαλείας και ηρεμίας. Η επικοινωνία με άτομα που είναι κοντά μας θα γίνεται με δυσκολία και δεν θα καταφέρουμε να εκφράσουμε αυτά που αισθανόμαστε στα αγαπημένα μας πρόσωπα στο ταίρι μας. Ίσως να απομακρυνθούμε από κάποια άτομα που είναι κοντά μας και μας προστατεύουν από αρνητικές διαθέσεις και επιθέσεις που γίνονται μέσα σε ένα αλλοπρόσαλλο περιβάλλον που μας κρατά σε στασιμότητα και αδράνεια.

Από την άλλη η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, είναι μία πλανητική συγκυρία που διαρκεί συνολικά τέσσερις ημέρες και θα νιώσουμε αδύναμοι και ευάλωτοι μέσα στο χώρο που κινούμαστε θα υπάρξουν όμως και κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να αρπάξουμε για να προωθήσουμε κάποια σχέδια που έχουμε. Ίσως να γίνουμε πιο ευαίσθητοι από όσο πρέπει και αυτό θα μας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές και βιαστικές αποφάσεις. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια κατάματα και θα εγκλωβιστούμε μέσα σε θέλω και επιθυμίες που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε με κάθε τρόπο. Η δουλειά και η καριέρα σε πρώτο πλάνο, κάποια άτομα που είναι κοντά μας θα μας βοηθήσουν σε κάποια σχέδια που έχουμε αλλά και με τις ιδέες και προτάσεις τους θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε επιθυμητά επίπεδα επιτυχίας. Είναι σημαντικό να μην παρασυρθούμε από μεγάλα λόγια που δεν θα οδηγήσουν πουθενά και να αντιληφθούμε καλύτερα τους κινδύνους που εγκυμονούν από σκοτεινές συζητήσεις ή πισώπλατα μαχαιρώματα.

Από σήμερα μέχρι τις 29 Ιουνίου 2024, ο Κρόνος θα βρίσκεται ορθόδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό σημαίνει πως θα υπάρξει μια αστάθεια στον τρόπο σκέψης. Καλό είναι να βρούμε μηχανισμούς άμυνας και αυτοσυγκράτησης που θα μας κρατήσουν σε φυσιολογικά επίπεδα ισορροπίας και θα αποφύγουμε υπερβολικές απαιτήσεις από τα άτομα του περιβάλλοντος μας. Δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε μόνοι μας αποφάσεις και θα περιμένουμε από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα γεγονός που θα κουράσει. Είναι σημαντικό να λειτουργήσουμε πρακτικά και ρεαλιστικά και να εμπιστευτούμε τις δυνατότητες που έχουμε χωρίς να τα περιμένουμε όλα από τους άλλους. Χρειαζόμαστε ώθηση από τους άλλους για να προωθήσουμε τα σχέδια μας και να θέσουμε στόχους και επιθυμίες μας.

Με τη Σελήνη στον φλογερό Λέοντα, βγάζουμε στην επιφάνεια την προσωπικότητα μας και επικεντρωνόμαστε σε στόχους και φιλοδοξίες που θα βοηθήσουν την επαγγελματική και προσωπική μας καθημερινότητα. Θα γίνουμε το επίκεντρο της προσοχής και θα τραβήξουμε τα βλέμματα επάνω μας. Οι κόποι και οι προσπάθειες μας θ αποδώσουν καρπούς επιτυχίας. Κοντά σε φίλους και συνεργάτες θα βρούμε την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις μας.

Κατηγορία Πρόβλεψης: 
Ημερομηνία Εμφάνισης: 
Σάββατο, Νοέμβριος 4, 2023