9/9/2024

Εικόνα mvalimiti

Ο Ερμής στην Παρθένο, η Σελήνη στον Τοξότη.

Σήμερα ο πλανήτης της επικοινωνίας, των ταξιδιών, των συζητήσεων και των σημαντικών αποφάσεων, ο Ερμής, εισέρχεται σε ένα από τα δύο ζώδιο που κυβερνά, την Παρθένο, μέχρι τις 26 του μήνα και από αυτή τη θέση, μας ευνοεί σε όλα τα επίπεδα και μας βοηθά να δούμε με λογική αυτά που συμβαίνουν γύρω μας για να μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία. Μπορούμε να προωθήσουμε στόχους που έχουμε και να επικοινωνήσουμε με τους συναδέλφους και τα προσφιλή μας άτομα, να λάβουμε τις καλύτερες πληροφορίες που θα μας εξυπηρετήσουν, να ασχοληθούμε με το αντικείμενο της δουλειάς μας, λαμβάνοντας την ηθική και υλική ανταμοιβή που δικαιούμαστε. Καλό είναι να τα αντιμετωπίσουμε όλα από την θετική τους πλευρά και όψη και να μην υπεραναλύουμε πρόσωπα και καταστάσεις που μας αφορούν.

Μέσα στη μέρα η Σελήνη από τον Τοξότη για δύο ημέρες, φτιάχνει το κατάλληλο κλίμα που μας βοηθά να δράσουμε με ασφάλεια θα γίνουμε πιο θετικοί και αισιόδοξοι απέναντι σε αυτά που μας αφορούν η συναισθηματική μας ζωής θα βρεθεί στο προσκήνιο και θα μας φέρει κοντά στο άτομο που αγαπάμε, θα περάσουμε όμορφες μοναδικές στιγμές.

Τέλος η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μας ανεβάζει ξανά και μας γεμίζει με γοητεία, λάμψη και ομορφιά, στοιχεία που μας βοηθούν να μαγνητίσουμε το αντικείμενο του πόθου μας, αλλά και να αναδείξουν τις ευαισθησίες μας. Θα βγάλουμε στην επιφάνεια καλλιτεχνικές ικανότητες, και θα φτιάξουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα με τον άνθρωπο που αγαπάμε

Κατηγορία Πρόβλεψης: 
Ημερομηνία Εμφάνισης: 
Δευτέρα, Σεπτέμβριος 9, 2024