ΚΑΡΚΙΝΟΣ- ΦΕΒΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Καλό μήνα αγαπημένε Καρκίνε! Ο μήνας αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στους Ιχθύες στις 03.02 και είναι βέβαιο ότι δεν θα έχεις όρεξη για να συγκεντρωθείς σε ζητήματα ρουτίνας που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις καθώς είναι η αισιοδοξία, η χαρά, η ανάγκη για διασκέδαση και επικοινωνία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο πώς θα κινηθείς το επόμενο διάστημα. Να θυμάσαι όμως ότι τον αμελήσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει θα σε έκθεση γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός.

Στις 07.02 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς θέλεις να προβληθείς στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και να γνωρίσεις την κοινωνική καταξίωση που θεωρείς ότι αξίζεις. Αυτό βέβαια μπορεί να έχει επιπτώσεις στη σχέση σου γιατί ο συναισθηματισμός μένει στο περιθώριο και οι ορθολογικές σκέψεις κυριαρχούν και σε ότι αφορά τον έρωτα. 

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα στις 09.02 επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς καλείσαι να κλείσεις θέματα που μπορεί να έχουν σχέση με λογαριασμούς ή εκκρεμότητες που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δείξεις τι πραγματικά μπορείς να προσφέρεις γιατί αυτό θα έχει σημαντικό αντίκτυπο και σε ότι αφορά το εργασιακό περιβάλλον.

Στις 17.02 αρχίζει η αναδρομή πορεία του Ερμή στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα με σε ότι αφορά την επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος και καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός στο πώς εκφράζεσαι γιατί οι παρεξηγήσεις θα είναι εύκολο να προκύψουν. Προσοχή σε ότι αφορά ταξίδια γιατί τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να μπαίνει σε μία διαδικασία έντονων αντιπαραθέσεων με τους συνεργάτες το ταίρι σου η πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει. Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές είναι αυτές που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να χειριστείς με ψυχραιμία πιθανά νεύρα ή ξεσπάσματα των άλλων προς εσένα. 

Στις 19.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες και στις 23.02 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να αφήσεις πίσω σου πιθανά ζητήματα του παρελθόντος που απασχόλησαν τη σχέση σου με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περίγυρο. Προτάσεις σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να έχουν υπάρξει στο παρελθόν επανέρχονται και σου κινούν το ενδιαφέρον. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που έχεις ήδη γνωρίσει που θα εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για εσένα και μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο. 

Κατηγορία Πρόβλεψης: 
Ζώδιο: 
Ημερομηνία Πρόβλεψης: 
Τρίτη, Ιανουάριος 28, 2020 to Σάββατο, Φεβρουάριος 29, 2020
Βαθμολογία: 
No votes yet
Αστρολόγος: 
Από την Μαρία Ραπτοδήμου
H3 Αισθηματικών: 
Αισθηματικές προβλέψεις